Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemam para,nemam motor,nemam jahtu nema sta nemam xD
Ovdje se odmara gospoda sa famoznog spiska od neki dan. Nama su i Barice 2 put mjesecno previše...
Lijepo nema sta, samo sto tamo ce da idu iz vlade BiH sa njihovim platama si mogu to lako priustit, a narod ce i dalje da pari oci.
SMIJESNE SLIKE SA POUKAMA :) http://adf.ly/bICS7 - lakiranje noktiju http://adf.ly/bICWW - ulaz u skolu http://adf.ly/bICdL - ja sam cat norris http://adf.ly/bIChx - ko je krao?! http://adf.ly/bICmN - od piva niko nije umro? http://adf.ly/bICvu - gubi mi se sa fb slike! http://adf.ly/bID1b - slika prica cijelu pricu... http://adf.ly/bID6W - kakvih ima ja sam zlatan. http://adf.ly/bIDCn - intervju za posao... http://adf.ly/bIDHX - muskarci ce uvijek ostati djeca ... http://adf.ly/bIDOb - Jedi ... http://adf.ly/bIDVn - gdje si srce? http://adf.ly/bIDbJ - Kad dlanovi pobjele http://adf.ly/bIDgh - Nisam ja gay :D http://adf.ly/bIDmc - Ajd upali cam* :) http://adf.ly/bIDs4 - Ne vjerujte FB slici, nikad! :) 2013 - KROZ SMIJESNE SLIKE! :) http://adf.ly/bIfOO - Januar http://adf.ly/bIfcU - Februar http://adf.ly/bIftL - Mart http://adf.ly/bIf8R - April http://adf.ly/bIfza - Maj http://adf.ly/bIg3B - Juni http://adf.ly/bIgRO - Juli http://adf.ly/bIgGU - August http://adf.ly/bIgAD - Septembar http://adf.ly/bIfOO - Oktobar http://adf.ly/bIezx - Novembar http://adf.ly/bIfiw - Decembar
a dje su vam Fahrova ostrva? Njih niste naveli?
Žalosno je da kao stanovnik ove planete, za života neko ne može otići i vidjeti mjesta koja hoće.
Idiote ne sviraj i pokušaj malo glavom razmišljati.
Gledaj ti idiota ni rečenicu ne zna sastaviti, a ima net i nekome sere gluposti, žalostan si....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad sam imao 14 godina, nadao sam se da ću jednog dana imati djevojku. Sa 16 godina imao sam djevojku, ali me ona nije baš voljela pa sam zaključio da mi treba strastvena djevojka puna životnog žara. Na faksu sam se zabavljao sa strastvenom djevojkom, ali je ona bila suviše emotivna. Sve je bilo dramatično, bila je kraljica drame, sve vrijeme je plakala i prijetila samoubojstvom. Tada sam zaključio da mi je potrebna stabilna osoba. Sa 25 godina našao sam veoma stabilnu djevojku, ali je ona bila dosadna. Bila je potpuno predvidljiva i nikad se nije uzbuđivala ni oko čega. Život je postao toliko dosadan da sam zaključio da mi treba malo uzbudljivija djevojka. Sa 28 godina našao sam uzbudljivu djevojku , ali nisam mogao držati korak sa njom. Jurila je od jedne stvari do druge, nikad se nigdje ne zadržavajući. Činila je lude, iznenadne stvari i činila mene isto toliko jadnim koliko i sretnim. U početku je bila zabavna i vrlo energična, ali nije imala nikakav pravac. I tako sam odlučio n
Kad sam imao 14 godina, nadao sam se da ću jednog dana imati djevojku. Sa 16 godina imao sam djevojku, ali me ona nije baš voljela pa samzaključio da mi treba strastvena djevojka puna životnog žara. Na faksu sam se zabavljao sa strastvenom djevojkom, ali je ona bila suviše emotivna. Sve je bilo dramatično, bila je kraljica drame, sve vrijeme je plakala i prijetila samoubojstvom. Tada sam zaključio da mi je potrebna stabilna osoba. Sa 25 godina našao sam veoma stabilnu djevojku, ali je ona bila dosadna. Bila je potpuno predvidljiva i nikad se nije uzbuđivala ni oko čega. Život je postao toliko dosadan da sam zaključio da mi treba malo uzbudljivija djevojka. Sa 28 godina našao sam uzbudljivu djevojku , ali nisam mogao držati korak sa njom. Jurila je od jedne stvari do druge, nikad se nigdje ne zadržavajući. Činila je lude, iznenadne stvari i činila mene isto toliko jadnim koliko i sretnim. U početku je bila zabavna i vrlo energična, ali nije imala nikakav pravac. I tako sam odlučio naći djevojku koja zna što hoće. Kad sam napunio 31 godinu, našao sam pametnu, ambicioznu djevojku, koja je stajala čvrsto na zemlji i njom sam se oženio. Ona je bila toliko ambiciozna da se ubrzo razvela od mene i uzela mi sve što sam imao. Sad sam stariji i mudriji, pa tražim samo plavuše sa velikim sisama!
ma lud si ako mislis da ce ti neko citat ovo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mogao bih i ja da sam Fahro i Nedzad Polić ovako nikako :) Hvala Fahri sto mi cestita Novu godinu i kaze da narod napaari oči na Nečkovu platu :D https://www.youtube.com/watch?v=B4msIAGbqwo
auuu jos mjesta koja necu obic
rv pegaso linkovi http://p4c700.com/ ,http://www.superyachttimes.com/editorial/3/article/id/8551
Zasto nam objavljuju ovakve stvari, vjerovatno da vidimo gdje mogu otici nasi politicari a mi ne. Nasladjuju se nasom neimastinom, a kako bi mogli i mati kad ne mozemo stici na red. Moraju se prvo isplatiti lopovi pa nama ako sta ostane.
I to sto kazes, ali eto uvijek se nadje neko novo zanimljivo mjesto. A mi cemo to sve da gledamo kao i do sad, naucili smo tako.
Ludiloooo
Skromnost...danas zaista potrebna vrlina za srecu..
skromnost je drugi izraz za nesposobnost:)
..samo za nesretne duse..
PRIKAŽI ODGOVORE (35)