Putovanja
2

Sa Megabonom do najpovoljnijeg odmora!

Ove godine pronađite idealan odmor za sebe na jednostavan način, preko pouzdanog turističkog portala Megabon. I što je najljepše, za boravak nećete potrošiti veliki dio svog godišnjeg proračuna!

Ako već razmišljate o odmoru, potpunoj relaksaciji i opuštanju na morskoj obali ili na sunčanoj terasi uz osvježavajuće piće, pozvani ste da posjetite stranicu Megabon i ostvarite svoj odmor iz snova za odličnu cijenu.

Megabon je prvi korak do vašeg odmora

Svrha turističkog portala Megabona je ponuditi najbolji smještaj na najboljim lokacijama, ali i za najbolju cijenu. Predstavlja mjesto na kojem možete naći smještaj kakvog ste zamislili, tako u pogledu sadržaja kao i cijene. Na raspolaganju vam je široka ponuda komfornih hotelskih soba i praktičnih apartmana na najboljim destinacijama, bilo da tražite odmor u banji, u prirodi, u evropskim prijestolnicama ili, u ovo doba najaktualnijim, obalnim gradovima. Sve to naravno uz garanciju fantastične Megabon cijene.

Ovaj portal nastoji vijek ponuditi najbolji sadržaj sa cijenama čak i za 70% nižim od redovitih. Hotelski paketi koji uključuju i dodatne sadržaje (zavisno od mogućnosti ponuđača), kao što su saune, masaže, piće dobrodošlice i slično, su idealni za one koji traže kraći odmor bliže kući za dvoje, kao i za one koji odlaze na duži odmor sa cijelom porodicom. Pravo mjesto gdje sve to možete naći jeste baš Megabon.

Megabon je idealan omjer cijene i kvaliteta

Pronađite najbolju ponudu za sebe na jednostavan način. U pretraživač na stranici jednostavno upišite željenu destinaciju, unesite i broj osoba i datum kada bih željeli putovati, i među odličnim ponudama jednostavno odaberite onu koja vam najviše odgovara.

Primjetićete da je svaka cijena sastavljena iz dva dijela, nižeg i višeg. Niži dio plaćate odmah i na svoju email adresu dobivate kupon za popust, pomoću kojeg dovršavate rezervaciju datuma kojeg ste prethodno dogovorili sa hotelom. Preostatak zatim plaćate tek kada stignete kod ponuđača. Jednostavno i praktično!

Kamo vas Megabon vodi?

Na portalu Megabon možete pronaći mnoštvo destinacija, poznatih po svojim čarobnim morskim obalama, kao što su Dubrovnik, Rabac, Makarska, Neum, ostrvo Korčula i ostala mjesta gdje se slobodni trenuci pretvaraju u bisere dragocjenih sjećanja.

Među ostalim hotelima visokog kvaliteta sa najboljim tarifama noćenja ćete pronaći i hotel Castrum Novum, čije redovite cijene je Megabon snizio čak za nevjerovatnih 71%: Hotel sa gostoljubivom atmosferom na odličnoj lokaciji, direktno uz more i u neposrednoj blizini plaža slikovitog gradića Novigrada u Dalmaciji, nudi odličnu uslugu i mnoge dodatne zabavne sadržaje. Odmor sa porodicom ili sa prijateljima u ovom šarmantnom morskom gradiću ćete pamtiti još dugo, a zahvaljujući Megabonovim cijenama su sva ta iskustva još za nijansu bliža nego obično!

Priuštite si predah!

Obaveze na poslu i brzina savremenog načina života u gradovima svakako ostavljaju posljedice na našem općem raspoloženju i spremnosti da se suočavamo sa svakodnevnim izazovima. Sa vremena na vrijeme nam je zato potreban odmor. Ne čekajte i dozvolite da vas Megabon povede na nezaboravno putovanje, bez da bi za to odvojili preveliku količinu novca. Morska obala vas očekuje!