Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo jos da malo urede put do Zlace bilo bi sve dobro
stvarno je prelijepooo!!!........svako ko ode ima zagarantovan odmor:) jos posjetite u okolici imaju fantasticne pecine neobicnog oblika:)
Evo ja popio dec i nikako da spadne!
Kad se setim da smo pevali davne 81 god u Beogradu. \"Konjuh planino vetar sumi bruji, lisce peva zalostive pesme..... Ovu vodu cu da probam,samo tada mi treba jos jedna zenska,da napoji zednoga hajduka...
Kako nakon 6 mjeseci??? Pa da je do vode potrajalo bi barem 9 mjeseci ili duze! :S
bas da je ne dirnuta priroda i nije gdje god se okrenes kesa mada moram priznat ima preljepih djelova samo valja se nahodat :)
kako mi ide na zivce ta rijec afrodizijak! a i kako voda s izvora moze produziti sex u PM?
Prelijepo,Bosna i Hercegovina lijepa si na svakom milimetru tvoje zemlje! Samo da nema ratnih zlocinaca i lopova?! BOSNA4EVER!