Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srce mi se cijepa... Pa ovo skoro k'o one izbjeglice na Sredozemlju...
sad lijepo trazite povrat novca i tuzite kompaniju, kod vas je to moguce
Ja bih ove "ogorcene" sto fotografisu pisoare i objavljuju na tviterfejsbukinstagramima natjerao da dva mjeseca ciste javne klozete u Bombaju. Kad se vec nije nasao niko da ga udavi u pisoaru, zajedno sa njegovom dragom Kate i ostatkom retardirane porodice. "Ship NOT ready but took our money" Kakva moronska recenica. Kakvi uzasni ljudi.
neko se posro i vraća vodu
Ništa eto. Sad u Petak sergija koja bude biće namjenjena ovim mazlumima da se malo jadnici pomognu. Molim dijasporu da malo podebljaju priloge.
Pita mali sin jednog dana svog oca: sin: "Babo, babo, zašto mi svaki dan jedemo kupus a naš komšija meso???" otac: "Ma ko ga je*e kad sebi nije posijao!" xD
Tuga... Dajte da se utalimo koji paketic da im posaljemo... 🎁
Bitno je da su im pare uzeli..
Strava na harmonyu!
sranje, i ja sam se zalio na to sve... do kada vise ovako