Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh Bosno, ni stanovnici tvoji te ne poznaju ... Upoznajte se
Ovakve stvari treba posjetit, uživat u njima. Nije sve u igli, piću i šmrkanju.
A ovdje mi dođe BiH Prvaak i kaže da treba posjetiti Hrvatsku. Pa Bosna je 100 puta ljepša država od Hrvatske. :) Dođite u Bosnu, pa se uvjerite. Bolji ljudi, bolja hrana, sve jeftinije i nije prenapuhano. Više volim u svojoj zemlji ljetovati nego Prvaaku pare u Makarskoj ostavljati.
"Ako nemate pasošA..." Uvijek mi "zapara" oči ova klixovska gramatika i "novokomponovani" izrazi.
ODLICNO
Neki dan sam prolazio ovuda, ali su mi užitak u ovim prirodnim ljepotama sa slike pokvarile gomile smeća pored puta.
Hutovo je fantasticno!
Ovo su fotografije HZ Herceg Bosne.
Djej eto?
ako krenete preko svitave pripremite se na netaknutu prirodu i put netaknut goooooodinama...jos malo pa ce se stopiti s prirodom...
Vinja lutko lijepa <3
O, tebe mi je uvijek drago sresti :-**** sjetila sam te se neki dan kada sam trazila sta da pogledam ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bosna je tako divna, zelena i lijepa kao iz bajke.
U BiH mnoge stvari izgledaju prelijepo kada se gledaju iz daleka. Nazalost kada se priblizis vidis svo to smece, prljavstinu, nekulturu i neobrazovanost veceg broja ljudi, tako da ti odmah muka dodje.
Jezero djeluje nestvarno, narocito nakon 'krša' koji se prodje od Nema. Inace je vrlo lijep kraj, a kad se popravi put i naprave mjesta za odmor, odakle ce se moc i posmatrat ova ljepota bit ce super.
vala lijepo jest al ovo je nidje veze snimljeno....
Kamen, krš i maslina, vino, ganga, Neretva... sve to ima zemlja ta, moja Hercegovina! Dobrodošli u definitivno najljepši dio BiH - Hercegovinu!
reke Krupe?
Gledaj puta onaj preko svitave kad hoces u neum ebo ga otac s*** sam auto na njemu
Lijepa Hercegovina, samo loše upravljanje Phantomom i diskutabilna montaža.
svitava se ubila za relija al nikako za normalne voznje,pogotovo kad ti ide bus ili kamion u susret.
JA ZNAM LIKA IZ MJESTA KOJI SE ZOVE SLUZANJ, BLIZU MEDJUGORJA, KOJI JE DOVE ALBANCE NA HUTOVO BALTO NOCU I REKAO IM DA JE SA DRUGE STRANE ITALIJA, ALABNCI MU POVJEROVALI I PLATILI PUNO LOVE...........NARAVNO OVOG JE POLICIJA UHVATILA I ODLEZO JE 2 GOD ZATVORA........