Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj lika, napravi s prozora "svoje" sobe 4-5 slika grada i to je kao fotoreportaza Ria... e ne mogu vjerovati :)
Ma ajd sto je napravio par slika sa prozora ali da je meni samo znati sta tebslike predstavljaju osim par krovova zgrada,jedna reklama na zidu zgrade i jedan kruzni tok na ulici....m Ovo nije samo uvreda za svakog profi fotoreportera vec je uvreda I za obicne citaoce!
Feđa se sasro,ne smije izaci iz hotela,boji se da ga ne zbodu zbog Canona :D
dugogodišnji fotoreporter Klix.ba i jedan od najboljih bh. fotoreportera, Feđa Krvavac, posjetio je ovaj grad. - sa oprostenjem ali ovo je cisto preseravanja od texta......dajte mi samo jedno priznanje ili dokaz na uvid da je taj vas kvazi fotoreporter fedja krvavac igdje priznat ili da je ikakvo priznanje dobio od bilo koga pa da mogu se poklopiti usima.... Ako je on jedan od najboljih BiH fotorepotera onda sam ja Diego Maradona jer moj komsija Zaim Parampapusevic baram tako tvrdi nesti u stilu Klixa
Ma Rio ko Malta
Ja slike i g*o*v*a*n*a, onog konja k'o da je zumiro kakvom 10 god starom Nokia telefonom...a i sa prozora se nije mak'o. Kako vas nije stid ovo zvati fotoreportazom.
Ispa da je ovaj Rio par ulica i koja zgrada
ovaj rio ko grahovo i oba vakufa zajedno
Lol Svjetska turisticka destinacija a nigdje slike Kopakabane, Kipa na brdu iznad grada, pogleda na more i otoke u zaljevu, a i favele u kojima zive milioni siromasnih i prelijepe nove zicare koje povezuju favele jednu sa drugom.
sto nije favele malo slikao :D
Hoće oteti ovog krvavca tamo. Ja kakva je ovo budala!!!!
Hoće oteti ovog krvavca tamo. Ja kakva je ovo budala!!!!
Voljela bi da Zmajevi pobjede. Ali ako Holandija gazi prvake svijeta, kako ce Argentina nas?
jedno je holandija drugo smo mi trece su argentici a cetvrto holandezi
šteta što nema neki glupomjer da izmjerim tvoju glupost dijasporko.. jebla te španija.. i ti zivis u katalonji, nebi trebala navijat za spaniju
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ovdje se pise historija Bosne i Hercegovine.. Unistit ce zmajevi snove Argentini, zabice joj petardu !
I nije nesto , pravo bezveze :D