Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje je pregledati ovako lijepe slike nego citati o toj qrcevoj vlasti. Il\' ove clanke o reprezentaciji ako da smo osvojili Evropsko... Mislim drago je meni zbog pobjede ali...... Malo pretjeruju !
cim se zavrse radovi odvescu Marinu na vrh ovog tornja
jelovo konjic
znam da nam je svima Sarajevo najljepse zato sto ima \"dusu\".Svakodnevno bombardovanje,pucanje,žabokrečina valjda uaze u tu prirodu..ali iskreno Sarajevo je malo selo naprema Londonu,da ne kazem New Yorku..
Je li ovo u \"metropoli\" - Sarajevu?
raja pozdrav iz Londona!!!
ZA @ttt A sta je sa arapskim brojevima koje cijeli svijet koristi, doprinosima u medicini, astronomiji, matematici i drugim naukama?! Uzmi knjigu, bolje ti je to nego sto provociras po stranicama. Sto se tice ovog clanka, London jeste lijep grad, medjutim i ja se slazem sa Sarajkom. Sve se to pretvorilo u beton, staklo ... nigdje prirode. Djaba mu tolike zgrade kad nema dusu. Isti slucaj je Dubai!
POZZ ZELIO BI OBJASNJENJE OD POJEDINIH OVDJE KOJE TO LJEPOTE IMA SARAJEVO I TO PRIRODNE LJEPOTE I ZA MENE JE OVA ZGRADA KAO I SVE OSTALE
postoji li ista osim tih kupatila sto su muslimani dali zapadu?
Renzo Piano je zadužio Sarajevo, ali to očito niko ne zna. Doduše, još uvijek nije podržan od gradskih vlasti za konačnu realizaciju projekta, jer ni to što je on jedan od najvećih arhitekata u svijetu danas, ipak nije dovoljno da natjera mazgove koji tamo sjede da poduzmu nešto. http://www.bhdani.com/arhiva/263/t26305.shtml
grad nije prelijep svima i ne serite...hajd sta vi sad vidite iz ovih slika..grad ko svaki dr. veci grad...isti i ko prag i pariz i rim i ljubljana pa i beograd..jel to onaj grad gdje se zabranju protesti,gdje se ne da drugacije misljenje,gdje ubi policija mlade..jel to isti onaj grad gdje su do juce bili divljaci na ulicama isti oni koji su bili i Seher Sarajevo napadali ..ma o cemu ba pricate..u govnima su zivjeli dok im muslimani nisu donijeli wc i kupatila..O MORALNIM VRIJEDNOSTIMA NE ZELIM NI RAZGOVARAT..svima kojima je lijep mrs u london pa cisti hale..
Čuj oni našli upoređivati Sarajevo i London.. Grad je prelijep, pa vi mrzite Veliku Britaniju i Zapad do sutra.
ev volim engleze samo tako...a jesi glup kazem imaju fin grad...to ne znaci da im se klanjam...isto to govorim i za dubai..
e aferim samo da nije ove psovke...apsolutno si u pravu..i dodacu...genocidne nacije isto kao i \'smrdi\'..
koji ste vi svi munafici...sada se divite obicnoj \'\'baraci\'\' i kada vam neko spomene bracu arape kazete \'\'a gladni u somaliji a gladni u etiopiji\'\',kao da arapi imaju jedini zadatak za gladne u svijetu...zasto munafici sad ne kazete isto to kada vidite u Londonu..jeb..vam oni sve po spisku cufutsko,samo jel zapadno to je lijepo...djeco moja arapi grade 3x vecu i ljepsu zgradu od ove..da bog da vi muslimani dozivjeli ono sto vam ameri i englezi mislili..kad ih toliko volite..stoko jedna zatucana..DO JUCE SU TI ISTI A I DANAS EVROPLJANI I KULTURNI NARODI IZRABLJIVALI NAROD GDJE GOD SU IMALI SVOJU \'\'IZRABLJIVACKU KOLONIJU\'\'..
Pomuzi me!
Potpuno se slazem sa tobom, jeste da ima i ovo svoj sarm, ali nikad kao Sarajevo ili neke prirodne ljepote !! Ovo je samo nepotrebno trosenje para ..