Vrijednost krune sve veća
0
Prag na listi najskupljih gradova Evrope
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
grad je prelijep i vrijedi ga posjetiti u svakom slucaju
Dublin je puno skuplji
Prag je zaista poskupio, vise uopste nije jeftin, kruna je jaka, ali da vecera za dvoje u resotoranu srednje kategorije kosta 90 eura je glupost! U nekom luksuznijem je i skuplja, ali u pristojnim restoranima kosta nekih 40 eura maksimalno! Moze se naravno jesti i za mnogo manje.
Nije Prag uopste tako skup, ja sam bila za Novu godinu tamo. Nas cetvoro je jelo u jednom restoranu pizzu i imali smo po jedno pice i racun je bio oko 50 eura. Restorancic je bio u samom centru grada... A sto se tice engleza, oni vole jako puno da popiju, nije ni cudo sto su se tako \"iznenadili\" kada im je stigao racun... :)
a ja i muz planirali ici tamo,kad\' eto skupo,ma vidjet cemo mozda i odemo jednog dana.
Ko zna gjde su glupi Englezi jeli i pili... Prag uopce nije skup, a beton je :D
Šta da čovjek radi? Neka mogu biti i gladna ako želim vidjeti jedan takav grad!
A bas sam mislio ici u maju tamo :(