Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova marina za megajahte u Tivtu je nekadasnji remontni zavod "SA-KO" (Sava Kovacevic) koji je bio pod JRM (Jugoslovenskom Ratnom Mornaricom). Ista je stvar sa marinom Za megajahte u Sibeniku koja je bila nekad dio Mornarickog remontnog zavoda i luke JRM. Privatizacijom tih objekata se vjerovatno desio lopovluk (kao I obicno) te su profitirali pojedinci, a drzave izgubile (izgubile su milione dolara). Dogradnja koja se desila kasnije uzela je puno puno manje financija nego infrastructure. Medjutim ova vrsta posla donosi velike pare... ona u Sibeniku su u stvar
Kazu da i Fahro od Gusinja ima jahtu u Budvi na pjenu od mora.
Kazu i da gdje je Budva ne treba treci.
Rezultat je uvijek vidljiv kad dodju pravi investitori za razliku od bosanskih " poznatih" koje ni cia ne moze lokalizirati.
Pa ovi gore navedeni investitori su mutniji od svih domaćih zajedno.
nije problem sto su mutniji jer posao je posao i nema nevinih ali se zna ko su ,gdje se nalaze i reference.
Cak i oni imaju nesto na cemu im pozavidjeti mozemo... Ma mi imamo Vucka , pola bob staze i Fahrin toranj, sta nas boli dupe
Prošle sezone svi su se u Tivtu kupali u fekalijama Romana Abramovica i gostiju mu. Koji su bili usidreni nekoliko dana, blizu obale. Pružao se divan miris a pitajte kupaće po koži kakve su imali promjene. Ukratko bogati seru/pišaju po običnim smrtnicima. Ne zavidim. Dapače.
Gdje su jahte stranacke vrhuske i politickih elita?
Vratit ćemo mi svoju teritoriju, polako prijatelji Crnogorci :) .
znaju crnogorci kako se na turizmu uzimaju pare...
Jest Gile al da ovi stranci nisu sve ovo odradili...vidis da je Rothschild i ostala kompanija investirala.... ovde ja iskreno mislim da je najmanje crnogorac profitirao...al ovo je super reklama i veliki magnet za turizam. Samo nek se nesto radi...SUPER!!!
Ce da bude ako Bogda i Pprto Bosnia u Neumu.
Mislis Porto Herzegovina ?
Kakva je frka sa minusima, pa Neum je Hercegovina, sta je sporno ?!