Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sine, Jesam te fino odgojila i rekla da se tako ne ponašaš. Trebaš biti kulturan i fin pred svima. Tvoja mama.
Mi (srbi)lazemo da bih varali sami sebe,da tjesimo druge,mi lazemo za oprost.Mi lazemo da bih se borili protiv straha,lazemo da ohrabrujemo druge,lazemo da bih skrivali svoj i neciji drugi jad.Laganje je oblik naseg patriotizmai potvrda nase urodjene inteligencije.Mi lazemo na kreativan,mastovit i inventivan nacin… vas otac
GROME, svaka ti cast! Nikad ih niko nece bolje opisati, niti se mogu bolje opisati.
Jah....tako se mozda jadan Mesa osjecao zbog kompleksa kojeg su mu Srbici nabili. No mi znamo dobro odakle smo, ko smo.....Jedino se povijest s nama poigrala sto su nam Turci pravoslavce doveli. Proslo je vrijeme Jugoslavije gdje ste vi dirigirali i pisali povijest, proslo je vrijeme kad ste mogli Bosnjama yebat mozak sa svojom quasi-istinom i nabijati nesigurnim pojedincima, kao tom piscu, kompekse o porijeklu. Mi svoje porijeklo dobro poznajemo i cijenimo i nicega nas NIJE stid. I ako vi zelite da je suprotno.
Safari u Bosni? Neinformisani analfabeticari bez osnovne kulture. Hajd sad\' u dzamiju.
@Grom pa ja znam i ko sam i sta sam, ali tacno je to da ima onih koji ne znaju, jedan od njih je i taj doticni knjizevnik, a ima ih danas na pretek. Zbog takvih kao sto je Mesa Selimovic se upravo tako historija i poigrava sa nama.
@manijak Književnik Meša Selimović Dijelovi definicije bh muslimana: «Najzamršeniji ljudi na svijetu. Ni s kim istorija nije tako poigrala kao s nama. Do jučer smo bili ono što danas želimo zaboraviti. Ali nismo postali ni nešto drugo. Kao rukavac što ga je bujica odvojila od majke rijeke, i nema više toka ni ušća, suviše malen da bude jezero, suviše velik da ga zemlja upije. S nejasnim osjećanjem stida zbog porijekla, i krivice zbog otpadništva. Preziru nas i braća i došljaci, a mi se branimo ponosom i mržnjom. Htjeli smo se sačuvati, a tako smo se izgubili, da više ne znamo ni šta smo .
safari??? u višegradu??? koju li su životinju stigli??? možda masnog nemanju...
Divi mu GLAVE ! !