Nova ponuda na eKuponu
7

Odmorite se u Bizovačkim toplicama za samo 134 KM

Sponzorirani članak
Nastavljajući tradiciju izvanrednih ponuda eKupon Vam i ovoga puta donosi ponudu na koju zasigurno nećete ostati ravnodušni. Pozovite porodicu, prijatelje, komšije i uputite se prema Bizovačkim toplicama, gdje vas čekaju vodene radosti u svim oblicima i veličinama.

Uživajte u Bizovačkim toplicama uz čak 50 posto popusta za dva noćenja za dvije osobe, platite 134 KM umjesto 268 KM i uživajte u doručku, sauni i cjelodnevnom korištenju bazena.

Bizovačke toplice sagrađene su na izvoru jodne hipertermalne vode, voda identičnog sastava ne postoji nigdje u svijetu. Usred bogate slavonske ravnice, u pitomom mirnom mjestašcu Bizovcu, okruženom poljima suncokreta i kukuruza, s dvije hiljade metara dubine izvire zdrava i ljekovita voda, nedirnuta hiljadama godina. Ovaj prirodni dar slan je kao Jadransko more i iznimno bogat mineralima poput kalija, natrija, kalcija, magnezija i željeza te je samim tim blagotvorno rješenje za brojne zdravstvene tegobe poput raznih bolova, povreda, psorijaze i nekih neuroloških bolesti.

Vas će u Bizovačkim toplicama dočekati dva noćenja s doručkom za dvije osobe, a iako se ne radi o luksuznom smještaju, moći ćete uživati u autohtonim slavonskim delicijama i idiličnom krajoliku.

Ukupna vodena površina svih bazena iznosi 1.500 kvadratnih metara. Na Aquapolis se nadovezuje ranije izgrađeno termalno kupalište smješteno u prostor hotela Termia s dva manja bazena nepravilnog oblika, u kojem je jedan ispunjen običnom, a drugi ljekovitom geotermalnom vodom.

U ponudu su još uključeni osiguranje, boravišna taksa i fitness dvorana, a korištenje bazena se odnosi na dnevno korištenje. Kuponi se mogu iskoristiti do 01. septembra 2012. godine, a jedna osoba može kupiti čak četiri kupona.