Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je super stvar i prihvatljivo je za svaciji dzep, prva ja idem...Za 199 KM u Barcelonu, svaka cast Vasoj agenciji!
Nebi me cudilo da bude jos veca potraznja, svaka cast ovoj agenciji.
Preciznije mislis na Nurkovice i njihovu agenciju pa njihova ponuda je za 70 km skuplja, a koliko znam do sada su imali 10-ak pohoda pa to sve puta 1000 ljudi, pa preracunaj koja je to lova ( sve ide na racun kadra SDA), ma brate mili ovo je za koliko-toliko svaciji dzep.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Meni se ovo cini kao super stvar za razliku od onih studentskih pohoda i Nurkovica i njegove propale agencije, uzasno je bilo, plus skuplje za 70 km a nista nije bilo ok. Od same organizacije polaska i dolaska, jednostavno ovo mi je bolje i prihvatljivije..
Fina je cijena, ali decembar. Nije Barselona zimski grad, ona je više za ljetni turizam.
ja sam student i nemam tih 200 km da posjetim spaniju,ne radi se samo o tih 200 km nego jos 200 km da jedes pijes posjetis sve te znamenitosti itd,otkud studentu 400 km za izlet a pri tome njegovi roditeljji ne rade a i djeparac zaradjujem kopanjem,baustelom itd...
koja reklama hahaha
Potroše se 200 KM za vikend po kafanama, a mnogo vam za ovo putovanje?! Ova ekipa i S.Azura/B.Viste godinama za najmanje moguće pare mlade ljude bar vode da vide bar nešto od Evrope. I rade to kao vrhunski profesionalci. Ekipa mladih ljudi vode ove agencije, daju posao isto mladim ljudima,da bi vodili mlade ljude po Evropi. I sve bez ikakve podrške, niti države, niti stranaka koje definitivno ne stoje iza njih. Svaka im čast i neka nastave svoj posao ne samo za 10 godina,već za narednih 100.
šta baljezgate gluposti...vazda narod sere nešto, čuj babini sinovi i kćerke...pa najbolje ne živjeti nikako radi vaših komentara...Za 200KM ovo se isplati i nije luksuz ko malo štedi...Ali naša raja iskompleksirana samo komentariše nema šta raditi...Svi koji su mladi treba da iskoriste to i da putuju koliko su u mogućnosti...Ovi stariji što nit su studirali nit koji k... rade a sjede kući i kritikuju studente nabijem laganini... POZ svim poz ljudima
Zaradjuj novac pregledavanjem reklama na internetu, posjetite nas sajt: http://neobuxbalkan.weebly.com/
Sad oni kao uce pa se odmaraju bla bla bla, odlaze na putovanje u jeku parcijalnih ispita i kolokvija hahaah
Ma satrase se od ucenja godinu po tri puta ponavljaju..studiraju samo radi druzenja briga njih za prolaz :D
Trebali ste samo napisati: "Osam dana ka*anja, pijančenja i drogiranja duž Azurne obale i u evropskim metropolama za hiljadu osoba". Nece se niko naci uvrijeđen jer svi ugl idu zbog toga. Hvala.
želim da budem pilot
Al pilot IDIL-a :D
Koji studenti ? Naglasite lijepo babini sinovi i kcerkice !
Daj mi pare i necu se ubiti..