Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De nek ne pizdi, u Singapuru imas toliko mjesta (primjer) da ne znas sta bi izabrao. Ja sam se odlucila za ,,oazu", zatamnjeno, udobni lezaji, tv utisan. Mir i tisina ko hoce da se odmori preporucujem od srca. Ovo objesiti macku o rep...jbo ga kofer stolica.
Moja ribarska stolica mi je uvjek u koferu za slucaj da zatreba. Ne razumijem po cemu je ovo njesra "patent"
jao izuma u P.M. ta stolica bi mogla biti kao oruzije i koliko ja znam vecinom se na aerodromu odbavis i cekas bez prtljage. a ovaj kofer je toliko cvrtst da mozes sjedit na njemu. jebes ovakav izum. a cijena nimalo mala
Dva sata poslije, zabiljezeno je patentiranje novog izuma - prtljag koji se pretvara u wc-solju.
Ovo treba kad ideš ličnu da izvadiš il vozačku