Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto bi dubai bio na listi? pa nisu ocjenjivali zgrade. fino pise da je rijec o ljudskom potencijalu.
a gdje je dubai ?
Pa dobro, London ima para za jos 2 milenijuma da rasipa, kad su vec pokrali cijeli svijet. @???: Bit ce opet, kao sto je i bilo :). Fali Dubai na listi :ll
New York - best city in the world. Period. Mora se u njemu malo prozivjeti da bi se osjetila njegova ljepota i snaga. Veci broj vjera, rasa, kultura nema ni na jednom mjestu. I grad sa najmanjom stopom kriminala u usa.
E neka si mu reko,Dingospo.Kako moze tako lupati o Ekremovom gradu.
Tom, vidi Njujork pa umri. Ne s.e.r.i nego dodji ovamo pa onda prosipaj suplju.
Po cemu je to New York najbolji grad na svijetu, po nekim supcima sto u tom takozvanom \"Financial World\" kradu pare kroz razno razne spekulacije i tako se bogate pa samim tim te takve firme, banke, udruzenja nije bitno kojih ima najvise u New Yorku od svih tih navedenih gradova raspolazu bogatstvom. Zasto niko ne prica da je barem 70% tog grada fakticki prosijakluk i rusevine, znam to jer poznam New York kao i ostale americke gradove. Tacno je da ima ljudskog potencijala jer tu dolaze svi iz cijele Amerike da se izbore za te dobro placene poslove, nisu to samo ti gradjani tog grada. A to sto se tice kulture, nije mi jasno na sto se to odnosi, jel to mozda na muzeje, teatre i stokakve predstave, ok onda to ima ali kulture naroda i ponasanja kao neke vrste bontona pa to nema vjerujem gored mjesta u Americi, vjerovatno i na svijetu, tu sto ima stoke to se ne moze nadaleko vidjeti. Bilo bi lijepo kad bi se jednom moglo realno nesto napisati o ovome umjesto gledati povrsinski.
a gdje su muslimanski gradovi ? vjerovatno prvi na listi, siromastva i nekulture.. zato svako jutor zahvalite a;ahu sto ste muslimani rodjeni u evropi