Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta vam je dede mi ? Ja nemam za tramvajske karte.
Destinacija: Svrakino Selo. divan pogled na suskave trenerke, tene sa federima, golfovima dvojkama. a jedna posebna znamenitost je ta, da ako bi sabrali sve zube kod stanovnika, nebi mogli dobiti cijelu vilicu.
istovario sam danas pet traktora džubreta, tako da me Bakije zovu noćas
ovo specijalni članak za Bakira
samo da mi je otici do Istre i Italije, ne trazim puno :((
Destinacija: Svrakino Selo. divan pogled na suskave trenerke, tene sa federima, golfovima dvojkama. a jedna posebna znamenitost je ta, da ako bi sabrali sve zube kod stanovnika, nebi mogli dobiti cijelu vilicu.
Mont St Michel = Poudlard -Harry Potter ! Volimmmmmm
Nesto ne mogu da se odazovem... :(
I 8 mjesto koje je nepoznato a zove da se posjeti je "čarobna BIH". Zemlja medi i mlijeka, zemlja u kojoj svaki 3 stanovnik živi na rubu egzistencije, zemlja koja 2 godine čeka rezultate popisa stanovništva, zemlja u kojoj se 6 mjeseci posle izbora ne može sastavit vlada, zemlja u kojoj se posao dobija na osnovu stranke a ne na osnovu diplome itd
vlado@ slazem se sa tobom, ali eto moje misljene je takvo i istinito, jbg surova istina i istina su 2 razlicita pojma
Bio sam na ljepšim lokacijama tako mi svete žabe!
Ma mogu oni da zovu koliko hoce, kad se nema mogucnosti da se posjte.
samo da te :***** i opet sam te poslusala :))))))) hihihihihihihihi
Hahaha neka si. ;-) Priznaj da sam bila u pravu. Hahaha :-***** Kako ti, princezica, mama je bolje je li tako........?
PRIKAŽI ODGOVORE (12)