Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to se zove hd tehnologija:)
Gdje su slike izlaska sunca iz maglovitog sarajva
Odmor za oči....:-)
Druga slika- mir i sunce. Najbolja.
nevjerovatne? mmmm nooot!
Zar jos uvijek ima nesto sto se moze svati nevjerovatno?
to je stvar maste, ne nuzno ponuđenog.
Ateizam je toliko besmislen i odvratan čovječanstvu da nikad nije imao mnogo učitelja." govorio je Isaac Newton, kojeg smatraju utemeljiteljem znanosti i najinteligentnijim čovjekom koji je ikad živio.
Jesu li vama ovo nevjerovatne slike??
sviđa mi se peta slika, znal neko koji je ovo grad da odem?
Pariz ;) http://www.dailymail.co.uk/news/article-2536871/Golden-Hour-world-Breath-taking-photographs-National-Geographic-readers-capture-magical-sunrises-sunsets-globes-impressive-places.html
hvala, idem u pariz, hocel neko samnom?
"Nevjerovatni snimci prirodne ljepote redakciji National Geographica pristigli su iz cijelog svijeta - Amerike, Rusije, Grčke, Švicarske, Rumunije, Češke, Holandije, Indije, Novog Zelanda, Turske..." A gdje je država Kosovo, i tamo ima ljepote, niste fer.
http://farm9.staticflickr.com/8048/8134039581_df1b02201f_z.jpg da te zelja mine :P
Ti nisi fer, ali ipak razumem tvoju bol, pa cu oprostiti svu mrznju koji imas prema Srbima kojima i ti pripadas. Jer, nisu Srbi samo pravoslavni, vec i muslimani. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
..nevjerovatno!...