Komentari (548)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je suis Charlie - Je suis pizdamaterna - pun mi je quratz vise ovih glupih praznih fraza. Budala i kretena ima i uvijek ce ih biti. Jedni pobiju na milione arapa na moderan nacin sto u sj. africi sto na bliskom istoku, sto direktno sto indirektno preko glupana na terenu i niko ne kaze Je suis ARAP ili Je suis Musliman. Pokopajte zrtve mirno i dostojanstveno i neka pocivaju u miru. Ubice ste pofatali i poubijali i dosta vise o toj pizdi maternoj i Je suis Charlie.
Pa možda su za njega ovi putevi fascinantni, ali za mene nisu. Suviše depresivni i mračni ovi putevi. Jedino bih mogla izdvojiti sliku br. 5 sa motivom konja na putu. Ona je obaćanje za njegovu depresivnu dušu. Oparaviti će se sigurno i izvući iz tame. :)))
Da je otici na neko putovanje, a putevi i ne moraju biti ovako fantasticni, dovoljno je da su dobri. :-)
Nema tog mjesta gdje bih ja pronasla svoj mir... jednoga dana kad zaspem i nikad se vise ne probudim e to ce biti jedini pravi i vjecni mir... malo crnih misli
...ništa bez optimizma :)
Nekad davno bila optimista, vise nisam
PRIKAŽI ODGOVORE (115)
...eo vama jedna pejzažna, old skul dalmejšan stajl :) https://www.youtube.com/watch?v=5j9CsHJE7DU
Eh commie, gdje nadje ove dalmatinske limunade?
...neka, rođo, sve je to evergrin :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
“There was nowhere to go but everywhere.” Nemam otici nigdje nego svuda :-)))
slika bi trebala zamrznuti zauvijek taj moment i ono sto fotograf upravo vidi... medjutim, kada se sve to toliko usere ovim kompjuterskim programima, jednostavno postaje nerealno i vise nije ni lijepo a nije ni interesantno a kamo li romanticno.. razlog je jednostavan.. postoji fantazija i nju mozemo raditi kako hocemo ali postoji i realitet.. to bi trebalo ostati realno kako i jeste...
Drumovi odoše a ja ostah...