Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek dodju kod nas na Jablanicko jezero,super ce se provesti
za muju upravo tako stari. ja sam sedam osam godina pred rat znao pri povratku iz turske ili grčke kampovati na ohridu ili bar prenoćiti u strugi. poslije rata probao jos dvaput po par dana - ni nalik. isto ko i kod nas, prljavo, neuredno, nikakav odnos prema gostu. jedino je nesto jeftinije i hrana fantastična i dalje, ali ako već neću vidjet more i ako ću strahovat ko će me prevarit a ko pokrast mogu mirne duše ostati u bosni
radi si.ptara .. sip.tari su potpuno preuzeli ohrid ..sada to vise ne lici na urbanu sredinu .. isto ko naselja u sarajevu gdje su dosli sandzaklije i istocna bosna
Jarane, ovo ti je tokmak nacija, cak i gresku prepisu uz copy & paste:)
http://sitel.com.mk/dnevnik/biznis/nov-pohod-za-osvouvanje-na-vrelo eto nesto iz MK,valja da to imaju predvid svi ronioci:))
Atešova!? Oteševo postoji, Postojalo prije 40 godina kad sam tuda vozio a poostoji i sad ali Atešova... (Osim ako nije izgrađeno za ovu vijest). I cijeli BH internet prenosi isti tekst s istom greškom!! Bez da iko provjeri. Za nevjerovati.
Ja idem tamo svake godine ... jeftino, a i najbolje se odmorim ! Kakva Hrvatska i CG, kod naroda koji su nas ub ija li ne idem tamo !
http://www.youtube.com/watch?v=mZwFF_caLAk&feature=related