Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U banjoj lučici noćenje 20 eurića + čitav gradić seljaka
Kod nas u Gluhonjemoj Bukovici za djevojkama do 15 godina pun pansion besplatan
Kod nas u Jagomiru sve besplatno BiH4EVER
Ovo su cijene za najluksuznije hotele sa 5*. Inače se cijene noćenja u većini pomenutih gradova u hotelima sa 2* ili 3* kreću u prosjeku od 60-80€ za dvokrevetnu sobu. Naravno, nema nekog pretjeranog luksuza ali su cijene pristupačnije.
Uzmete Hostel u americi za 40$ dobijete luksuz pravi ... a ako neko kaze pa hoce ovi bogati sto imaju love da idu u hotele a ne u hostele.. e pa onda oni ne bi ni trebali da brinu za cijene ako imaju love... njemu 40$ dole gore nista ne znaci