Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prelijep grad,ali je stvarno preskup na glavnom trgu,tako da preporucujem da odete negdje na kafu malo dalje od trga gdje su normalnije cijene.
Katastrofa fotke... Ovaj grad je prelijep a ovaj fotograf je usro motku da valja
HAHAHAH
Jest na slikama..a uzivo smrdi ko Kosevski potok..
zato im je hrana 0 narucis nesto cijena ubitacna a donese ti samo tjesteninu i to ko ptici a svidjaju mi se ove rimske gradjevine ali nikada ne bih volio da zivim tamo
Bio i sjebao se...Dva komada pizze i dvije kole od 0,5lit = 50eur
Venecija, grad koji smrdi na kanalizaciju i vrlo cesto bude potopljen istom. Da bi uzivao u Veneciji, moras imat dobre cizme, kisobran i finu masku za neutralisanje smrada.
@lik5 Pa da nisam bio, mislis da bih znao ove informacije? Bio sam itekako, citav dan kisa sipala, voda do clanaka, kisobran 10 eura, nisam u zivotu gore ciganije vidio nego tamo u Veneciji. Totalno los dojam su ostavili, a da ne pricam o negostoprimljivosti lokalnih kafica koji nisu dali da se ljudi sklone unutra od pljuska.
al' zato ni najotporniji na smrad neće ostati ravnodušni.
jebat'ga liče, klima se mijenja, u venetskom slučaju to znači da smrdi devet mjeseci godišnje.
Biraš zimske sunčane dane, i nema tih problema.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cekaj, zar nije Pariz grad ljubavi ? xd
Caroban grad...nestvarno lijep Dojam kvare sam neugodni mirisi u kanalima ustajele vode..:
Nedo Bog poslati Bakira tamo, potopio bi grad il pokrao svu vodu.