Na izvoru Mokranjske Miljacke
0
Najduža i najljepša pećina u BiH
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Ne bi ti ja usla u tu pecinu ni za gajbu pive! U njoj zivi drekavac\"....
posjetite ovaj link i pogledajte slike iz ove pećine iz teksta http://nolimitbih.blogspot.com/
Zastitite Vjetrenicu od unistenja
Ime pecine je - Pecina (Spilja) na Izvoru Mokranjske Miljacke!!! Orlovaca je oko 12 km udaljena i iz nje definitivno ne izvire Mokranjska Miljacka!
ja kontam da cu makar neku sliku vidjeti a ono nista
ne mogu da vjerujem, ovoliki članak a nigdje nije napisano kako se zove pećina, Orlovača
papak jedan
treba sada odma masovni turizam da se to unisti i okolo napraviti deponije za atomski bioloski i hemijski otpad...
majku mu cile, imal ista da ne zagadite svojim sranjima o nacionalizmu.... ako te bas zanima ovo je projekat na kojem rade bas svi, i niko nikada nije pitao ko je koje nacionalnosti, btw. od ovoga moze imati veliku korist sam grad sarajevo jer se nalazi na pripisaj hoda od sarajeva. Iako lično nisam učestvovao u istraživanjima, drago mi je da sam član kluba koji jeste. Eko Viking Visoko
Naravno da je najljepša, nisu srbi naučili u svakakvoj pećini obitavati