Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ocigledno nikad nisi bio u Tirani pa lupas gluposti. Tirana za Sarajevo je \"zapad\"
Ne znam zbog cega je moj komentar izbrisan?
U Sarajevu je zivot najbolji - ako ne znas kako je negdje drugo, odnosno ako nigdje drugo nisi ni zivio. Sarajevo je jedan od najprljavijih gradova, a urbanisticki prmjer kako ne treba graditi (bar se na Sorbonni studentima tako objasnjava). Da se razumijemo, u nekim mjestima na svijetu nemaju ni vodu ni kanalizaciju (a ni kombinaciju ovog). Sve u svemu, pretpostavljam da se u ovom istrazivanju gledalo na ukupan kvalitet zivljenja, sto podrazumijeva udobnost svakodnevnice. Ne cudi ovakav plasman nase prijestolnice, s obzirom sa kakvim se stvarima (a da ne govorim o ljudima) susrecemo svaki dan. Ovaj clanak o Velezu je tip stvari koje kod nas moze popraviti situaciju, mada je to izvan grada.
Bec je super grad.
Vala nije ni lose Gornjoj Bioci!
Kakva je ovo glupost. U sarajevu je zivot bolji nego u Zagrebu i Ljubljani zajedno
Nije, ako sam dobro zapamtila SA je na 157 mjestu. Mislim da je Tirana jedini balkanski grad koji je na goroj poziciji od Sarajeva....
jel sarajevo na 216 i beograd na 217 mjestu?
zivio sam i u pragu i ljubljani. ljubljana je tri koplja iznad