Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
macka vec vidjela svijeta,sto ja necu za zivota 😔
@Smucalo256 jesi ti bio macka u nekom ranijem zivotu pa znas koje su intelektualne sposobnosti macke?
ma ni za 3 zivota neces vidjeti hehehe ako se opet rodis u BiH
Svako bogat sa dovoljno avanturističkog duha bi trebao ovo probati, jer život je kratak, prebrzo proleti, a kada postaneš star nažalost za ovakve stvari je kasno. Čitav živor radim i sanjam nešto ovako, što ču vjerojatno i učiniti za par godina.
Gdje si ti radila bona? reci?
bas uzivaju
Ja bi joj bio macak...
Ja mislio da je napustila neki pravi posao.
zamjeni me za macku pls
Sigurno od posla dovoljno zaradila za tolika putovanja pa ga napustila.hajjjjj mrs
sto nece nakupila se para od POSTENOG posla pa sada da lumpuje a kad nestane para opet ce se vratiti najstarijem zanatu D
Zalibo je. Kad se vrati lako će naći drugi posao. Ovdje ljudi ne mogu ni napustiti posao jer ga nemaju, a i oni što ga imaju nemaju para ni do Ilijaša da odu. Imaju izuzeci koji imaju državni posao, ali da ga napuste bolje bi bilo da izgube život na putu oko svijeta nego se opet vratiti ovdje. Bolje biti barmen u San Diegu nego direktor u BIH.
Hahahaha Ona napusta posao a kod nas mole za posao. I gdje se ovo ovako djele ove jahte, dokumentovat cemo i mi nije frka. :-)
Ko ovdje moli za poslao, a da stvarno zna ili hoće da radi? Dosta šuplje...
@Henry Chinaski Znas Henry ima svega ako cemo iskreno. A najvise toga da mnogi i rade i lome se, a ne cijene se. Ima dosta poslodavaca koji radnike samo iskoristavaju. Tako da i ako imas neki posao ne mozes se bas pohvaliti.
Puka sirotinja!
Garfild bolje prolazi u životu od prosječnog zaposlenog Bosanca.
gotiva :)
Vala neka si dala otkaz i ja bi sada da imam puno para napustila posao i otisla na takvo putovanje i povela svoju macku ali ona ne voli vodu i ne bi bas nam bilo dobro kao tebi ali hrabra si nema sta.