Ljubaznost i udobnost
0
Najbolje aviokompanije na svijetu
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Qatar Airways je gotivan, ali je prilicno skup
ma pusti ti kako se oni ponasaju prema tebi kad platis 5000 eura kartu....daj kako se ponasaju na 200eura
Gdje je ovdje Air Bosna??? :D
o vidi, vidi...KBR radna snaga putuje \"svetom\' i slece u neprijateljsku drzavu...kazu- blize, brze doci kuci tako a jos ih i ne peglaju/glacaju na carini/karini u belgrade....e, moj Jurisicu, sto trunes \'nako!
Sve kompanije su manje više iste dok sve ide po planu.Tek kad npr. zakasniš na transfer let tek onda primjetiš razlike. Emirates rules.
Moze se puno para uzeti za malo osmijeha i dobrog raspolozenja, al\' to \"osoblje\" nasih \"nacija\" i \"narodnosti\" nazalost ne posjeduje....