Multiverzum te čeka
0

Nagradna igra Coca-Cole i Disneyja: Osvoji putovanje u Disneyland u Parizu

I. S.
Coca-Cola i Disney u okviru nove kampanje i promocije organizovali su nagradnu igru zahvaljujući kojoj možete osvojiti porodično putovanje u Marvel Avengers Campus u Disneylandu u Parizu.

Pravo učešća imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Bosni i Hercegovini starije od 16 godina koje u periodu trajanja nagradne igre u bilo kojem prodajnom mjestu na teritoriji Bosne i Hercegovine kupe jedan ili više Coca-Colinih proizvoda i koji za obavljenu kupovinu posjeduju originalni fiskalni račun u papirnoj formi kao dokaz stjecanja prava na učešće.

Svrha organiziranja nagradne igre je promocija proizvoda iz kategorije gaziranih bezalkoholnih pića i to: Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Coca-Cola Zero limun, Fanta Orange, Fanta Orange Zero, Fanta Shokata, Fanta Tropicool i Sprite, u plastičnom nepovratnom pakiranju od 500 ml PET, kao i u povratnom staklenom pakiranju od 250 ml RGB za sljedeće proizvode: Coca-Cola, Coca-Cola Zero i Fanta Orange.

Promotivni proizvodi obilježeni su na čepovima u plastičnom i na etiketama u staklenom pakiranju. Također je potrebno da učesnik preuzme Coca-Cola App s AppStorea ili Google Playa, odnosno QR-kod koji se nalazi na promotivnim materijalima.

To nije sve. Coca-Cola napici vam nude priliku da osvojite i druge vrijedne nagrade, poput tehnike i još mnogo toga. Više detalja možete saznati ovdje. Nagradna igra traje do 27. marta 2023.