Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaki turist je dobar turis pa makar potrosio i 7 km na dan debili jedni glupi
Evo sta sam ja primjetio.... U Sarajevu ima turista da se ne moze proci gradom...ali 98% tih turista su evropski kokuzi u japankama I sa ruksacima neka vrsta "Robinsin Cruso"-a, prema svom izgledu sumnjam da I jedan potrosi vise od 7KM dnevno... sviraju ispred katedrale skupljaju po 0,50KM...I onako prljavi I masni zvjeraju po gradu.. I sad mi svi trebamo da se upiskimo od srece sto smo TOP turisticka destinacija?!?!?!
http://www.roughguides.com/best-places/2014/top-10-cities/
Pa da ima dobra ponuda, sigurno bi dolazili i oni u armani odjelima.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mostar je lijep, al' se brate izgore. Pa ne moze se spavati u vece.
Normalno je da je nas Mostar najljepsi. Sarajevo bezveze grad, pun arapa (sex turizma) i nista nije blizu moras autom da bi obisao mjesta koje vrijede posjetit. BBI centar je sranje zivo, pun okupatora. Zao mi je markice koje sam potrosio na kafu, taj sheikh zasluzuje samo nogu. Mahsellami Sarajevo.
ti turisti što misle da je mostar jedan od najljepših gradova u europi ja im iskreno čestitam i toplo preporučujem da posjete očnog doktora...
Cudi me da to nije Sarajevo
Ja bi stranim turistima preporucio da posjete centar grada (istocni i zapadni) ali da nikako ne idu dalje od centra na istok.
pogotovo kad seljak isprazni krv iz mesnice u Neretvu, ili kad pajde odvrnu turbo-folk i poziraju i rozim majicama sa svojim polovnim BMW-ima. Ili kad punim plucima udahnes izduvne gasove raspadajucih automobila, uprkos tome sto Mostar mozes pjesice preci uzduz i poprijeko za 15 minuta. Sto ti je biti konsekventant.
Sigurno zbog pedokatoličke majorizacije Bošnjaka u Mostaru izgradnjom dva pedokatolička penisa na Humu i na zapadnoj strani......samo kerovi i hrvati zapišavaju teritorij.......niko više
Mogu Hrvati da zapisavaju teritoriju i gradove i grade sta hoce po Bosni oni su deo Federacije kao sto je i ceo Mostar tako da nerazumem potrebu da pljujes grad i gradjane svoje drzave i svog entiteta...
Zna se koliko je rvacko....................a niko ne dolazi u Mostar radi pedokatoličanstva................ti pagani idu u Međugorje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ma pustite stari most jedino to je sto valja u gradu ,ulice su pune smeca grad smrdi na nekim mjestima i ne vidim razlog zasto je najljepsi..
nama Mostarcima je najljepsi pa bio taman sav od govana , a vama šljegošima nebi valjo da su sve dzamijske kupole i krovovi crkava od zlata.
pa i ja sam iz mostara :)
Bgm ove 4 imaju dobro poprsje :D
Što jes jes.
Osim jezgre oko Starog mosta, Mostar nema ništa ponuditi. To nije samo slučaj u Mostaru, Tako je i u većini gradova BiH-a, glup smo narod, a još više pohlepni glupi političari. Kad kažem glupi političari, mislim na to da mogu ukrasti gospodski, još da mu pružiš ruku i zahvališ što te pokrao, jer ipak je napravio plan za razvoj biznisa, a uzeo dio. U plusu i on i ti. Imamo prevelik turistički potencijal, ali premalo mozga da ga iskoristimo.
slaba nam je ponuda.. Listo Lorens nam uje sve sto mozemo ponuditi, dok ne ode u penziju pobjedjivat ce...umjesto da pobijedi neki stranac pa da onda ode kuci kao zvijezda pa da njegove TV kuce promovisu Most...itd...ali mi ne znamo, dzaba nama sve sto imamo...bolje da Loro uzme 500KM za kafe....LOL prodajemo suvenire iz Kine... ne ulazemo u infrastrukturu....a hocemo da nam srednja evropska klasa dolazi...komedija smo od ekonomije i ostaloga..sve nam je ekomedija,,,,ne zna covjek gdje da pocme da mijenja....(znam ali me ne bi niko shvatio jer ne bi imao koristi od mojih promijena)
I da jeste i da nije, šta sad mi imamo s tim što je neki portal napisao o tome? Treba nam nečija potvrda?
добар онај нови мост, право...:)