Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozdrav iz Lebanona. Faraya. Gomila neistina u tekstu.
Vrlo lijepo.Zelim otici u Libanon ali i tamo nam trebaju vize.
Lijepe plaže , još da napišete gde se može skijati. Ja znam, a ovi u S-X sumnjam da znaju. Planina Šuf.
Svaka cast na ovom drugom djelu, potpono se slazem, svi sjede, ispijaju kafe, mahalaju (ogovaraju) a nista konkretno i pametno da naprave. Nasa dijaspora ima ideju koju bosanci i hercegovci koji zive u domovini jos nemaju, dijasporci, kako ih jos nazivaju, vide ono sto gore pomenuti jos nisu vidjeli, zato se slazem da trebaju da ponude dijaspori nesto od cega ce i ti sto nude sami imati koristi!
prelijepa zemlja, samo zenut komsiluk, kako se kome prahne uleti sa tenkovima i avionima. odes na plazu, vratis se na rucak,a hotel u rusevinama ;-)). usputno u tekstu jos jedna mala lekcija ovim nasim nehljebima sto se tice dijaspore. umjesto sto pljuljete po ljudima, skontajte kakav biznis na ljeto i zaradite koju marku od njih umjesto sto sjedite po kafama i po cijeli dan ih kritikujete da su ovakvi ili onakvi. treba da budemo sretni sto imamo stalne turiste svake godine kakva god da je situacija.
jesi glup..
evo trcim da poginem na ljetovanju :)