Globalno zagrijavanje
0
Mjesta u Evropi kojima prijeti nestanak
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovdje je na prvu poziciju trebalo staviti repub.srpsku...
Tokom proteklih godina izuzetno suho i toplo vrijeme ovdje je rezultiralo serijom erupcija vulkana. A i neki mozgovi na Sa-X su se istopili.
bih ce biti oaza civilizacije u pravu je osmanagic
a Bosna i Hercegovina za to ste zaboravili, ukoliko na sceni ostano ovi politicari kaji nas danas vode i mi cemo nestati pomrijecemo od gladi.
a Maoča................čuj vulkani u Grčkoj hahahahahahaah
gdje u svemu ovome Venecija ?
Grcka,vulkan ... koji vulkan ?
Pravac planine, tamo nema promjene klime.
Ili sto bi moja nena rekla \"Lost in translation.\"
Da nije vas ne bih znao je u Grckoj predhodnih godina bio niz erupcija vulkana izazvanih izuzetno susnim i toplim vremenom.
za holandiju se odavno znalo. pola drzave je \"pod morem\". a ovo ostalo... normalno je da se desavaju velike klimatske promjene. desilo se ledeno doba, pa je zagrijanost cista opozicija, ako ne grijesim. :) i panonsko more je presusilo. znaci da je i prije bilo slicnih klimatskih promjena. za mene nista strasno. :D