Osam apartmana, frizerski, kino...
0
Mittal iznajmljuje jahtu za milion dolara sedmično
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je ovo preko leđa zeničkih metalaca. Oteto - prokleto.
dođi u Jadran, da ti je Hrvati zaplijene
haha mi zenicani cemo se j**** za 400 marki u ovom smardu, care utopi se tvoji zenicani
A kad Muhamed Švrakić ugosti Koketa i Selmu na svojoj jahti, to ne objavljujete
bas sam se nedavno vozala...odlicna je...ova kolegica sto radi u mittalu dobila poziv pa me pozvala:)))usluga je za 10;))
Mittale, jbm ti mrtve pretke i jbm ti nadolazeca pokoljenja....
Hare Silajđić mu skiper na njoj!
kapitalistička go*na
SMAJLOVICUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Ja da imam ovo, ne bi me zemlja viđala....osim kad dođem po novu turu \"piletine\" xD
al\' nema veze što ljudi u zenici umiru od plućnih bolesti... ti si kriv harise silajdžiću prodana dušo!
Inace sjediste ove Firme u NJemackoj je u Hamburgu vlasnik je celicana u Velikoj Britaniji drzi kontrolu nad celikom u EU ja radim u jednom njegovom pogonu u Germany
nije stvar u tome ima li on para ili nema on ima para ali to ne znaci da ce ih trositi na skupe filtere jer ipak nije ni on glup zeljezara se nalazi u zemlji gdje vladaju de.bi.li koji se vozaju u pasatima s rucka na rucak a ne donose zakone pa je mitalu jeftinije da placa kazne za ne koristenje filtera nego da kupi filtere i normalno da ih nece kupiti pa nije lu.d ne bi ni imo ovo sto ima da ne gleda sta je jeftinije . a sarajlijice se u pasatima vozaju ćevabdzije i pricaju o jahtama
Kazu daje bila i na Jablanickom jezeru cekala Silajdzica i Zenicane
ja je vidio neki dan na Babinoj rijeci :)))
To on sigurno na ovaj nacin zeli da skupi pare za ugradnju filtera u Zenici jerbo ga je zaklala cerkina svadba pa mora ovako.
Da Bog da se nasuk\'o k\'o Fahrin fico u Miljacki !!!!