Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad cigo ima masla, i dupe njime maže.
747 je Boeing, a A380 je Airbus.
Sta zna balkanski novinar sta je Boeing a sta Airbus... MAMLAZI!
ljudi umiru od gladi..
Dijeljenje novca ne pomaze razvoju ekonomija. To ti je isto kao FINANSIRANJE budzetlija u BiH. Pare se moraju okrenuti u ekonomiji koja generise radna mjesta. I na kraju: ko je to u Europi toliko gladan, da umire? Za stanje u Africi su krive africke zemlje: 60-80 godina nakon nezavisnosti jos uvijek su jadne i bijedne. Je li do zapada ili do njih onda ?
to je do zapada jer ih drže pod kolonijalnom vlašću isti ko i ove bivše republike juge.
...kul brate...još samo da su endžini na nuklearni pogon pa ne moraš ni slijetat po godine :)
komu, cemu, zasto ?
supcima punim para, za guzice, zbog qurcenja...
"Airbus je pokrenuo multimilijardersku studiju..." Dakle, kako klix piše, Airbus je utrošio multimilijarde u studiju da zaključi ono što svako zna: bogataš ima para i spreman je kupiti ovakav avion.
Ne srusio se dabogda
ma super je ovo samo parking skup :-)