Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
5.slika je u Grckoj, tacnije Meteora..zaista fantasticno i magicno mjesto
a gdje se nalaze ovi manastiri ?!?!
ako nije problem samo da napisete gdje se sta nalazi? pls
divi ovo...
Stvarno ste trebali napisat gdje se ovo nalazi, ovako mogu samo da pretpostavljam na osnovu arhitekture manastira gdje su....
Molba da upisete lokacije ovih i nazive slika da znamo o cemu se radi!
Ne svi portali, samo oni losi i neprofesionalni. A jako su rijetki oni koji ne navodeci izvor predstavljaju radove kao svoje licne, to se zove kradja.
SAMO MOGU NAGADJATI GDJE SE NALAZE ! ! !
pa to ti svi portali rade.... to je normalna stvar.
Ovo je stvarno fascinantno. Prvo kopiraju najružnije slavne ličnosti(http://www.sarajevo-x.com/clanak/080623115) sa http://www.oddee.com/item_88803.aspx, onda kopiraju reklame(http://www.sarajevo-x.com/clanak/080625111) sa http://www.oddee.com/item_87332.aspx, pa onda ove manastire sa http://www.oddee.com/item_93581.aspx. I to sve sa iste stranice kopiraju, i to svaki put copy/pasteaju citavu stranicu, i to svaki put ne navedu izvor. Njihova reputacija u mojim ocima je drasticno opala.
mislim da je ovdje mogla da stoji i slika manastira Ostrog iz Crne Gore.Potrazite na google slike pa prosudite sami je li mogla jedna slika da stoji tu.
pa ne idu oni ovo slikat, već se preuzima
jos da ste napisali barem gdje se nalaze ili kako se zovu manastiri .. ovako su samo slike!
fakat gotivim vase fotogalerije i redovno ih pregledam...ali jedna primjedba.. .. kada vec stavljate neke gradjevine, prirodne ljepote, neke licnosti i sl. bilo bi pozeljno da ispod napisete sta i ko je u pitanju,o cemu se radi, kako se zove i gdje se nalazi odredjeni objekat ili neki dio prirode... et toliko od mene.. hehehhe ovo mi je prvi komentar ovdje hehehe prvi pa kritika ehehhe pozz