Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko je Priz platio ovu reklamu ?
Adelaide :)
pih,nisu oni sigurno bili na mlinu u ćosetima
Zašto je 2 puta ista slika?! Adelaide- Australia!
Otić' u Pariz i umrijeti
Ovo cijeli dan reklama za Francusku...te najromanticniji jezik..te najbolja destinacija... Jos samo da nam pojasne cari francuskog poljupca i nevinost francuskih sobarica i idemo odmah da rezervisemo kartu:))))
...naivnost francuskih sobarica :)
:))))) mozda i sobara:))))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
11. mjesto je pripalo Sarajevu - Ovaj šarmantni grad nalazi se u samom srcu Bosne i Hercegovine, najsiromašnije i najnerazvijenije države u Evropi. Glavni grad (iako ga polovica države ne smatra takvim, a ista ta polovica BiH ne smatra svojom državom), poznat je i po nadimku "evropski Jeruzalem", iako on to godinama već nije, što zbog izmijenjene etničke strukture u istom, što zbog ekstremizama koje u ovom gradu cvjetaju već godinama. Šta je onda vrijedno posjeta ovom "biseru" Balkana? Pa, prije svega to su nenadmašni ćevapi, koje morate probati, obračuni uličnih i gradskih bandi, narkoklanova i mafijaških grupa, naročito u noćnim satima, užasan i zastario javni prijevoz koji gotovo da i ne funkcioniše, redukcije vode, ulični prodavači na glavnoj pješačkoj ulici koji vas stano vuku za ruku i prodaju vam kinesku robu i điđe, čopori pasa lutalica koji slobodno hodaju gradom, i naravno mnogo, mnogo Golfova 2 na ulicama. Sve u svemu, prava turistička avantura u kojoj se vrijedi okušati. :)
Ako ti zaista tako doživljavaš Sarajevo i ako živiš u istom tebe treba proglasiti personom non grata, bez uvrede
Ovo nije moje mišljenje, ovo je opservacija sa zvanične web stranice Lonely Planeta, samo sam je preveo sa engleskog. Ko ne vjeruje, neka se uvjeri na www.lonelyplanet.com. :))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a sarajevo ?