Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav crni Belize, jedno ubistvo svakih sat vremena.... Samo Norveska dolazi u obzir ali zauvijek...
De da imam sta jesti i da mi djeci nista ne zafali,a te destinacije sumnjam da cu ikad posjetiti.. Osim ako udjem u politicke vode..
Ja sa svojom trebom i njenim frajerom odem na Boracko i onda se pretvaramo da smo na Jadranu.
sve je to lijepo al izgleda nakon korone ide ekonomska kriza, daj boze da to vidim i naredne godine ako Bog da zdravlja
Tarhanijada; Bihać
Nepal odes i vidis zapravo koliko smo mi nezahvalni , surova klima ,ogranicene mogucnosti svedene na minimum i opet se ne zale , ovo naveli neke gradove cisto random , sto neko rece òpasna mjesta ..bez istanbula stvarnih top 10 nema smisla itd..
Al realno nidje veze
Ja nikad nisam bila u ovim zemljama
Ne pali kod mene Nepal.
Drina zakon
Kad bi otiso u Nepal, cim bi doso vulkan bi me doceko sa erupcijom..Sve ovo nista ispod 20k KM da se fino provedes
Samo egzotika 😍
Di je Hrvatska ? Nema ae, pišam se na taj popis.
Vidim da si pokupio priličan broj minusa. Ljudi su površni i ne znaju, ali ok. Ponešto od svih ovih navedenih destinacija možete pronaći u Hr na samo jednom mjestu, u krugu vožnje od 30 - 40 minuta. Jezero i bajkoviti gradić Fužine, svježinu u šumama G.Kotara, top destinaciju Opatiju, Rijeku kao relativno veliki grad, otoke, skijanje na Platku s pogledom na more, planinarenje na Učki, pijesak i stijene, kristalno more, vrhunsku hranu, utvrde i stare gradove...