Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemamo ni za kifle..
Ma ne mozemo do vrela Bosne jer nam je preskupo a ovi nam pokazuju kojekakve Arktise, Zambije i glecere. Ako ima ko da nas napenali do tamo dzaba... ili jos bolje, da napenali sve nase politicare pa da narod ovde pocne da zivi. Zamislite to da napenalite jednog Tihica ili Dodika do Arktisa. Kol\'ko bi im para pri letu ispadalo iz dzepova mislim da bi se citava Evropa obogatila.
imal kaki aranzmana do Neuma za nas, nejma se u nas u Bosni za ove ekzvoticne destnacje.
pa bas je seljacina onaj koji pliva sa satom, mislim sta da ti narod vidi kako imas vodotporan sat , ti burazeru mozes biti iz londona ali se vidi da ti je selo u dusi , cuj pliva sa satom , obuci odijelo i kravatu pa plivaj u njoj , faco , hahahah
@@bahahahaha napusen sam jarane!nemam pojma sta se desava
Fulio si temu, buahahahahahahaha...izadji malo vani da osjetis cist zrak!
hrvatska-engleska 1:5 srbija-argentina 6:0 bahahahhahahaha
Pa d.e.b.i.l.u sta ima veze ako pliva sa satom,plivam i ja sa satom..nego si ti papcina iz Hadzica gore sa onih sela pa ti to cudno malo .. i ne cudo bilo kad si ona prava Bosanska seljacina !
Nije tako. Hoće da pokaže švalerki da ima vodootpornu čuku.
Jah hajvana, plivat sa sahatom na ruci... mora covjek uvijek znat kolko je tacno, i kad se ove sto je sa njim malo prihvati. To su ti zapadnjaci, sve strogo plamirano, i za sex se zna kolko se smije minuta potrosit. Nek idu u...
Ma nikako ne mogu da se odlučim gdje ću prije pa kontam da krenem redom od vrha do dna liste.