Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
normalno da bh gradova nema na listi,kod nas zivota i nema
*izvinjavam se za dupli post,shitx opet se*e
ouuf,itekako ima, pogledaj kafice u 1 sat popodne i ko sve ide svake godine na more. Tako se ne zivi u gradovima gdje kako ti kazes, zivota nema.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nema Prnjavora na mapi :(
ko zeli zaraditi koji dollar na netu neka pogleda ovo https://www.facebook.com/pages/Zarada-na-internetu/428403827260388
Imaju svi gradovi pa i Sarajevo ali ih treba posebno traziti. Na glavnom panelu su navedeni oko 200 gradova koji nesto znace na ovom Svijetu. Niko za Sarajevo ne bi ni cuo da Srbenda nije ukokao Ferdinanda a Austrougarska krenula u rat na Srbiju
Sarajevo je skuplje od Londona po ovoj računici: Plata - (Hrana + kirija + struja + telefon + garderoba) A ovo za jednosoban stan nije istina. Čak ni za centralni London.
Manje-vise je istina. London je uzasno skup, ali niko nije primoran da zivi centralno u the big city. Mnogo je jeftinije samo par stanica van centralnog dijela. Doduse, plate i jesu mnogo vece tako da pojedini solo-ljudi nogom u karijeri mogu sebi da priuste te malene stanove. Slabo ces centralno u Londresu pronaci porodicu srednjeg sloja, koja zivi iole komforno.
IMA NASIH GRADOVA TREBA MALO ZNATI ENGLESKI I IMATI OCI ZA POCETAK. This map shows only the top cities in the world. We also have a list of all the cities available in Expatistan. http://www.expatistan.com/cost-of-living/sarajevo
Kako to da nema Luande (Angola) koja se cesto navodi kao najskuplji grad na svijetu...
Ima Sarajevo na listi: http://www.expatistan.com/cost-of-living/sarajevo Fora je što je većina ovoga totalno netačna - recimo u poređenju sa Los Angelesom ispade da smo skuplji. Centar u skupom dijelu grada - u Sarajevu 1000 KM, u LA 500 KM :D Ako je tako, hajmo onda svi u LA...
Jos fali prosjecna plata na svim ovim mjestima. Kad bi se gledao omjer cijena i plata, bili bismo u vrhu.
Upravu si, samo stave cijene koje nama izgledaju previsoke a gdje je tu standard.
Upravu si, samo stave cijene koje nama izgledaju previsoke a gdje je tu standard.
sarajeva nema ni na listi. al nema veze , ove ankete su ionako površne.
normalno da bh gradova nema na listi,kod nas zivota i nema
Sreca pa niko nece planirati put prema ovoj stranici.
Mi smo na nekoj listi samo kad smo u top najlosijih.. volijo bi da se to promjeni
*volio i ne vidim sta ces na ovoj listi uopste to je kao nesto pohvalno ? Zna se situacija , plate male , cijene enormno visoke..
Kad nasi "politicari" prestanu puniti svoje dzepove iz drzavnih fondova I pocnu preusmjeravati te pare na nesto sto moze pomoci ekonomiji nase zemlje e onda I kazem onda samo "mozda" budemo vidjeli neki napredak!