Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda ti Dodik kaže BiH je državna zajednica nastala u Dejtonu 1995.Vidiš predsjedniče manjeg BH entiteta,i ja i ti,i svi ćemo proći,a Bi H je bila,jeste,i biće zadugo poslije nas.Pa eto,ako ti je krivo,nađi si lijeka.
Jarane upalio si se oko turistickog prospekta za safari u koloniji...strasno.
Putovanja liječe mentalno poremećene nacionaliste od nacionalizma! Naučno dokazano!
Fali nam da se osamimo, osmijeh jedno, drugom da izmamimo. Fali nam barem pola sata, ti i ja iza mojih vrata. Fali nam ljubav da vodimo, okeanom strasti da brodimo. Fale nam male kapljice znoja, i ti i ja jedina moja. Fale nam ti naši trenuci mali, da bi sebe do kosti dali. Fali mi da ti se zarobim u očima, da bi imao o čemu pisati noćima.
😔
😊😊😘❤️🧚‍♀️🐉❤️
U to vrijeme gospoda se divila Ilidji,i samo je buržoazija tamo imala pristupa.Sad posjetiti Ilidju illi Tutin isto ti dodje.
Eto kolko smo zagorili. Sad su vodici na nakom arapskom jeziku i bezazlenom turskom.
Kakav prospekt za posjetitelje iz Češke?!? Kada Česka nije postojala. Češku borbu za slobodu su nasilno ugušili Austrijanci. Danas svi slaveni slave oslobodjenje od okupatora, samo mala ekipa koju plaća ambasada truje supljom pričom o blagodatima austougarske koja je pljačkala i satirala...
Danas bi to bilo malčice drugačije. Zar ne?
Danas bi to bilo malčice drugačije. Zar ne?
svjetski dan turizma 27 septembra a vi objavili 1 oktobra hahahahaha
Ma Milorad priča priču za papke i neotesane goci bend i baja mali likove...on ja taj dio BiH kojim predsjedava zatupio vratio ih je u bizantinsko doba