Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Adrenalin najbolje proradi kad je novcanik pun
e joint zapaliti i lagano se spustiti aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i dole te saceka lisa ann po mogucnosti
Treskavica je jedna od najljepsih planina. Upisao sam se u ovu knjigu u septembru prosle godine. Daleko brate za popet' se. Isli smo pjesice iz sela Turovi kod Trnova do Male Cabe. Nisam sebi dosao heftu dana poslije te avanture koliko su me noge bolile...
Ta ce oni, odo na kafu u grad... reci ce vecina carsijanera
vozdra vinsent tan
http://adnanzmaj.wordpress.com Blog o Bosni i Hercegovini (Historiji, ljepotama i sl.) :)
Bravo momci, svaka cast!
Hvala Bogu pa sam ljubomoran na ovo ;)
Momci hvala vam .Vratili ste mi sjećanja iz ratnih dana i poglede na Baletine vode, Đevigrad, Voluje jame pa i na Malu Ćabu. Fala vam i za proučenu fatihu i predati rahmet poginulim i šehidima ABiH.
Na ovoj predzadnjoj kao da pišaju :)
Ja kažem na šta me je asociralo...a ti ti inaće poznat kao veeeeeeeeeeeeooma pametan...haj bježiiiiiiiiiiiii.
HAAAHAHAHAHAAHHAAHAH xD
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
joj vučijak najjači