Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prava stvar a kod nas neki iz satora vide ohr ...
Probudite se ljudi,ovo masoni reklamiraju priglavke!
ekstra, ja meraka :)
ovo je raj i zivot... ko voli prirodu...
Evo prilike klixonje da pošaljete novinare i fotografe da uhvate jesenje pejzaže naših planina, Bjelašnica, Treskavica, Visočica, Zelengora, Vranica, Grmeč, Vitorog, Prenj... a ne samo da čekate kad će Anadolija ili Fena šta uslikat.
Sad ce Bosnjo reci, ima kod nas i ljepsihhhh....
Pa koje tebi kriv sto nisi dalje mrdnuo iz svog grada/sela. Bosna itekako ima lijepih mjesta, samo sto nasi mediji vise vole da reklamiraju tadzikistan od svoje zemlje. Istrazi malo o svojoj zemlji, iznenadjenje ti je zagarantovano. Bosne nema na daleko !
^-^
...biseri...
Evo cime se bave normalni ljudi !!
isto bjelašnica
uh jos kakva treba pored
lajk