Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovde su zvecarke gratis…
Ma bez veze realno. Ne vrijedi.
Godisnja plata moja za jednu noć da prespavam. Koja sam ja bijeda sad nesto kontam
Moze li se iznajmiti jedno 2-3 minute, za 30KM?
Dobro jutro tarantule,škorpioni i zvečarke.
Strava i užas
Ovo je džabe haman. Laknulo mi je da se konačno može iznajmiti. Dugo sam se pitao zašto nije dostupna za rentanje. Drago mi je da sad svi imaju mogućnost otići koji dan na odmor ovdje.
Nema šta fora je sve osim ove crne šolje...kao da si na drugu planeti Star Tracka sletio još da te kapetan Kirk doĉeka😃
Da je okolo sve voda možda bi moglo i proći ali ovolika pustoš i suhoća i temperature gdje gori sve pod nogama,neka hvala.
zato para na ledini bi mjesec spavao
Buća i Buljakov na infuziji
LSD meets H.R. Giger ....
Prvo mi naumpalo odakle je vodu doveo,sproveo i kako je kanal kopao kroz one stijene. To mu je bio veci posao od same gradnje.
najvjerovatnije podzemne vode. busenje kao za naftu/plin. Druda mogucnost (manje vjerovatna jer je ogromna kuca u pitanju) skupljanje kisnice kao sto vijekovima rade po otocima. Treca mogucnost- spremnici za vodu tj gustrine gdje mu se mjesecno dovlaci pitka voda- i to jos uvijek imas po otocima, vatrogasci ti dovalce vodu i pune spremnike
Ovakve kuce slicne smo mi na pesteru imali, mi sandzaklije imali smo kuce od pruća i blata, struja nam dosla 1975godine tek
taman da malo rasitnim pare
ovo se zove arhitektura- dragi moji arhitekti. Ne bih nija u njoj zivjela al je hvale vrijedna