Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
veliki,lijep grad sa puno turista ali ovakva ispitivanja nikada ne vode u pravom smjeru. broj turistickih nocenja je puno bolje mjerilo.
Kao iz bajke.
Juce se vratio i kad bi imao priliku ponovo danas da krenem ka tom prelijepom gradu, nebi razmisljao ni sekunde... Grad jeste "krcat" ljudima, ludi vozaci, ali ipak kad pogledate preko 20 mil ljudi preko dana bude u Istanbulu i sve funkcionise, prevoz vise nego dobro organizovan (autobusi, metro, trajekti).... ma samo za pozeliti otici tamo. Tako moja preporuka ako neko ima mogucnost da ide, nek ne razmislja ni sekunde,jer se sigurno pokajati nece.... Lp
Miris Istanbula Sa tvojih usana Miris Istanbula...
Sjedište budućeg, inšaAllah, hilafeta!
Ne brini se Tuzlak, ovaj komentar će ti dislajkati barem 80% Bošnjaka... Jer Bošnjaku ne treba vjera, on je sekularista i vjeruje u zapadni stil života. Bošnjaku ne treba hilafet ni šerijat, jer onda ne može pit, kockat i bludničit.
Balije brate moj, balijanderi visokih deredža.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)