Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Impresivna nego sta. Da se vise zgrne love a ko jebe putnike i majmunsku klasu. Onaj ko je imao prilike letjeti preko bare zna o cemu pisem. Ne mozes noge protegnut niti bilo sta jer nije bilo mjesta. Sad ga pogotovo nece biti. Letio sam sa ovim a380 iz Frankfurta do Singapura 12 sati i onda presjedao opet 12 sati do Novog Zelanda. Vjeruj te mi na rjec da ovo uopste nije cool sem ako ne letis biznis klasom.
isto šleper za prevoz stoke, samo naguraj što više jedinki, ovo je karna
To je tacno, ali opet najbrzi nacin da se dodje negdje. Ja pola vremena provedem hodajuci, stojeci, tako da nije tako strasno, vise je to psiholoski, nekada ces na radnom mjestu provesti 7-8 sati sjedeci i radeci.
Zasluzeno emirates broj 1 , usluga na nivou , bez incidenta cijena takodje medju povoljnijim ...
oooj, ima li clanka o avionu, aerodromu, bilo cemu letecem, a da neko ne spomene Trebinje... msm, jest dobra zayebancija, al isfuralo vise.
Ne bi imao nista protiv biti u ovom avionu kad bi padao
U slučaju nesreće svi će glavama da porazbijaju monitore.
This is cool
ovaj ne more ni sletit na onu tuzlansku oranicu što oni zovu međunarodni ajrodrom onaj ko nije u stanju skontat da se zezam i krene mi ispravljati gramatičke neka ode pred ogledalo sebi puknut šamarčinu
Nije to nešto za pohvalu. Sjedišta sve nabijenija, komfor ne postoji u ekonomskoj klasi. A cijene nisu manje od onih nekada.
Pricas OPET GLUPOSTI!!! Emirates je izbacio PRVU KLASU i time dobio prostor za jos oko 150 sjedista! Dakle, sirina sjedista je kao I DO SAD, a Emirates i dalje ima NAJSIRA SJEDISTA od svih komercijalnih i poznatih kompanija!
Isto Casino......
sta ce da je i od zlata kad ne moze nigdje u bosni da sleti.
móže ako se "spotakne" i padne