Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prelijepo
Bio sam u ovom Franjevačkom samostanu, ljudi su tako ljubazni i susretljivi da se zapitaš poslije šta je sa ostalim ljudima.
"rama nocas mora pasti"
Zemlja je lijepa, mi ne valjamo..
nije rama vec PROZOR
Zimska ljepota!
E ljutili se vi ili ne ljutili ali Hercegovina je ljepši dio BiH .... Dosta je manja a na toj površini je toliko zanimljivih gradića,jezera,rijeka,planina,more a da ne spominjem vremenske prilike
Rama je jedno od najljepsih mjesta u BiH. Da se nalazi u Svicarskoj ili nekoj drugoj zapadnoj drzavi bila bi svjetski poznata, ovako se do Rame tesko dolazi jer je put tezak i mjesto nije promovisano.
KATOLICKA CRKVA JE SJEBALA SREDNJEVJEKOVNU BOSNU! IZAZVALI SU RAT IZMEDJU PRIPADNIKA CRKVE BOSANSKE I KATOLIBANSKIH INKVIZITOR FANATIKA! I TAKO SU TURCI UKZHALI U NEBRANJENE I OTVORENE BOSNJANSKE UTVRDE!
KATOLICKA CRKVA JE TOLIKO SJEBALA BOSNU, DA SU TURCI KOJI SU 80 GODINA VLADALI SRBIJOM, A NISU MOGLI ZAUZETI BOSNU, UJAHALI U BOSNU BEZ ILAKVOG OTPORA. NIKO NIJE ZELIO GINUTI ZA PEDOCRKVU!
Što bi Tito rekao: Rama mora pasti.
Zimska bajka je kad padne snijeg krajem novembra i u januaru izađe sunce i tako do kraja februara liejpo zimsko vrijeme. Ovo sad je samo trenutna slika jer će već prekosutra snijeg početi da se topi. A sunca snijeg nije vidio. E to nije idila
Nije Rama nego PROZOR
Vidi se na snimku prozorsko jezero.
Radil saran hahah
I love Bozniaaaa und HerZ Egovinaaa