Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klix..vi izgleda svako jutro dodjete na posao upalite komp. i copy/paste sve s dailymail. Skoro svaki clanak koji imate u lifestyle ili magazine vam dolazi iz dailymail.. journalism at it's finest :)
hvala RagDolly..slijedeci put ...bit cu sigurna da provijerim gramatiku s tobom prije nego sto postavim komentar ;)
nisi mi udarila na sujetu... naprotiv, zahvalila sam ti se na ispravci ;) i na tom cemo zavrsiti.. good night!
Da je Bošnjo tamo, sav bi pijesak ovaj prodo!
Voda radioaktivna, okupas se i onda svijetlis 2 dana!
što jest jest lijepo je , ali za doći na par dana , za život ipak ne ... a ova legenda .... princeza se kupala , spazio je lovac hmmmm :) ko iz scenarija nekog soft erotskog filma iz sedamdesetih hahahahaha :)
aaaa
Uhh ovdje bi isla na bracno kad nadjem pravog :D
pa zar ga jos nisi nasla?
Pravog ne a i mlada sam tako da ima vremena ;)
izgleda ko oaza za zrtve nuklearne katastrofe i njihove mutante ko scenografija filma. uzas zivi
Na sestoj slici neko ima dvije desne noge
Prelijepo, ali po meni samo za odmor na par dana, a ne bih se mogla naviknuti da zivim na ovako malom mjestu. Previse mirno i ograniceno. :-)
E Remzijas meni se grad uvukao u svaku poru, kuci upalim TV samo da nesto "drobi" da nije tisina. ;-) Na kratko mislim da bi mi bas godilo posjetiti ovako nesto. Chand sjecam, ali sam ipak onako malo skepticna, ko zna mozda imas i pravo. hahah ali opet...... :P
hahaha ja zapela na 20 iako imam punooo vise, znaci da se ne nadam tome da ce doci s godinama. Bar ne ubrzo. hahahah ;-)
Jeli ovo neko dženet uslikao ...
Logično da kanalizacija održava jezero u životu.
Izgleda nestvarno i prelijepo
Moze li se kako prijaviti da živim tamo?
mocno mjesto ; )