Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
priroda im je upravo kao iz njihovih poznatih romana
"iako žive u jednoj od najljepših zemalja na Zemlji, ne hvale se mnogo time" Ali zato sto se mi znamo hvaliti s ovim nasim, to niko ne zna!
@uzap02 Bas tako, bolest malih naroda ;)
Obozavam London!
Zadnja slika,Bake slika svoje podanike
wanna see real Big Ben?
Prelijepa zemlja.... Definitivno se ima mnogo toga za vidjeti.... Jedina mana klima....previse kise i vjetra....
cijelu historiju samo pljackali i kopirali od drugih. nemaju puno toga svog autenticnog osim usrane kraljice koju prodaju muda po bubrege. nadam se da ce napustiti EU
Čitam ove gore komentare i čudim se, reko šta je ovo danas, zar nećemo mrziti Englesku? Gdje je standardna anti-zapadna ekipa? Kad haha evo vas dolje :)
kakve je Pešta kupleraje imala
Šteta što ne piše koliko beskućnika ima samo u Londonu ...
Sto jeste istina uredzeno nema dalje
bio sam u Londonu kod rodjaka drama je stvarno. malo klima zajebana nekad ali ljepota.