Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srbi rasturili tu drzavu i to ne jednom nego vise puta a sve zbog svojih nemogucih teritorijalnih apetita i sovinistickih ideja.
srbi nikad nisu napravili nista osim nekoliko genocida nad raznim narodima a sto se paste tice tu ti ne bih mogao pomoci jer nemam pojma o cemu buncas. Mogu ti samo dati savjet da se manis droge i alkohola jer to ne ide sa ljekovima.
@Nevernick Jel ti toliko propao zivot da ti jedinu srecu donosi pravljenje profila na klixu i sirenje mitomanije. Cijeli svijet zna kakvi ste, a ti zivi u svojoj zemlji snova.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bila Juga ovakva, bila Juga onakva. Razvalili je ovi, razvalili je oni...bla bla bla. Mi smo uopste stoka od naroda, pa kako god taj komad prelijepe zemlje da zoves, nikad je necemo ni napraviti kako treba. Eto raspali smo se, i sta smo izgradili? Imamo mobitele auta, neke tekovine modernog drustva, a bezakonje, anarhija, divljina, korupcija, nepotizam bujaju na svim prostorima. Do nas je
Poserem je,jer je srpska stvar.
To je himna Poljske i danas.Konkurs za himnu Jugoslavije trajao je cijelo moje djetinjstvo I nista nije napravljeno.Posudili tuđu himnu iz 1834 godine.
To je himna Poljske i danas.Konkurs za himnu Jugoslavije trajao je cijelo moje djetinjstvo I nista nije napravljeno.Posudili tuđu himnu iz 1834 godine.
Pan-slavenska himna u gradu sa vecinskim albanskim.stanovnistvom 😆 Ok, pitanje za 1000 km je: 1. Da li onaj kp je odlucio da pusta ovu himnu to radi iz zafrkancije, nekog odredjenog cilja ili je fakat jugonostalgocan (vrh bi bilo da je etnicki albanac 😆).
Zaboravite, nikad više !
Budalaština
Daj e yuga ostala mi sad bili..... sjeverna Koreja
Najveca greska druga Tita je sto primi pojedine narode tj.cetnike pod svoje okrilje 44 godine i dade im sva prava ko onima sto su bili nosioci NOB-a i na zalost postadose ravnopravni sa ostalima,a tu najmanja greska je Tite nego srba koji su bili oko njega i koji su stitili te iste cetnike
Koji debili u pm...jebâlä vam jugoslavija mátèer.
Ne bi ja odao počast državi u kojoj Bošnjaci nisu imali prava nema te sile, zabranjeno nam da se zovemo pravim imenom, jezik gabranjen i silom preimenovan, nazivanje ulica i trgova po nakaradama (primjer latinska ćuprija preimenovana u principov most, nazvana po smeću koje je ubilo trudnu ženu kad je izvršio atentat) 🤬🤬🤬🤬
dokaz da nam fali onakva drzava
Možda je ovo simpatično ali je meni patetično. Pod ovom himnom su ratovi planirani, ljudi proganjani, genocidi napravljeni a nakon ratova se sami selimo. Dakle ništa dobro a do 70-tih je bila samo fatamorgana
nepismeni narodi pustili amerikance da razvale Jugu. I onda umjesto sporazuma Filipovic Karadzic 1991-e da ne bude rata nagovorise Alju da ne potpise da mogu oni otet Kosovo iz njima znanih razloga. E moji Sloveni
Problem je sto je bila vjestacka, a plus komunizam, ispalo je sve neuspjeli eksperiment! Ali da se pokusalo nesto normalno, sto jest jest mada sa ko zna kojim ciljem. Bilo bi lijepo da je nesto tako iskreno i stvarno, ovako je ispalo samo odgadjanje nesuglasica naroda na balkanu...Ne vole se balkanski narodi i to je cinjenica!
Nije baš da se ne vole, samo je svako htio biti svoj gazda. A na kraju i ne treba da se vole, trebalo bi bar da se poštuju ako može.
Zamisli dodjes na GO i vidis ovaj cirkus i ciganluk - red Cece pa red himne Juge, pa red Bajage. Pa prije bi u Burkinu Faso otisao