Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad kad krene promocija Halal putovanja preko Air Serbia hahahhaha ima da oplačem :D
Fetvi, ala letvu posred glave pazne
Lijepo za one koji imaju lovu, a koji paze gdje zalaze...
Ja bih rekao da je stranica slabo pokrenuta :D
Uključuje li adrenalinske sportove u Siriji? Eksplozivni prsluk gratis?
Cirkus. Cuj u pola leta da klanjaju. Ja bih znao gdje bih ih okrenuo, tacno prema dole
Pravi emancipovani građanin, svjestan svojih humanističkih vrijednosti. Komentar ti je baš ono na civilizacijskom vrhu. Dobro došao u 2013. godinu.
Postujem ljude koji se mole Bogu, idu u Crkvu/Dzamiju, misa ili dzuma, sve je to Bogu drago dijelo, ali putovati avionom, prolaziti vremenske zone, imati jet lag i traziti strelicu preka Mekki i vrijeme namaza je nevidjena glupost. Sidji na zemlju, pa klanjaj
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Halal putovanje je samo ono koje se uplati preko halal agencije. Putovanje je iskljucivo na magarcima, konjima ili kamilama jer avioni nisu halal. Avione prave kjafiri. Destinacije su obicno pustinje jer su one veoma halal. Plaze po kojima se setaju gologuze djevojke nisu uopste halal. Hrana na halal putovanju je, pogodicete i sami, halal. Osoblje u satorima je takodje halal. Zagarantovane halal uspomene.
Imal halal premier kladionica?
Ima ako se kladis samo na halal lige.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
kad vidih naslov HALAL TRIP otkud tripovi dopovi dzaba kad ono ;)
drogašu !
ko mi kaze
Super ideja al hajde ti to otvori kod nas.:)
Sve za dolar. Halal dolar.
ljobomora, teska bolest.
Na sta tacno ljubmoran? Ne pratim se...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
eh taman da ne idem :D