Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo - rajvoSa
bla bla bla i opet bla bla uvijek ista prica , ne bitno koja je tema u pitanju , srbi ovo , srbi ono , zvao se grad ovako / onako , srbi su uvijek bili i ostace KUKAVICE , SRBIN JE HEROJ AKO JE UBIO NEKOLIKO NEDUZNE DJECE ILI SILOVAO ZAVEZANU ZENU/MAJKU/DJEVOJKU kukavice samo pricaju , NIKAD I NISU ZNALI DRUGACIJE ,STIDITI I SRAMITI SE SVOJIH NEDJELA , TE RIJECI NE POSTOJE ZA NJIH , RESPEKT ZA OSTALE I RAZUMNE LJUDE .
kad ce clanak o narodima koji su morali da menjaju svoje ime...morali bi za islamizovane srbe da naprave spisak od desetak imena koja su promenili...i jos na kraju da dodaju nastavice se...
srbine molim te lijepo te molim, samo procitaj historiju bosne i bosanske drzave i narode al molim te procitaj
Na šta potroši 5 minuta ................................................................
Ja, ***te...
Je li toliko teško napisati da ste text ukrali sa crackeda?
Srpsko Sarajevo, Srbinje, Skender Vakuf, Listica, Duvno.... I kod nas ima gradova koja su mijenjala imena. Ponajvise zbog ohaera
Srpsko Sarajevo - Istočno Sarajevo P.S. Istočno Sarajevo je ranije bilo poznato kao Srpsko Sarajevo, ali je odlukom Ustavnog suda BiH taj naziv proglašen neustavanim i diskriminatorskim prema Bošnjacima i Hrvatima..
A "srpsko Sarajevo" naziv je naziv sa "visestoljetnom tradicijom"?
@horejsio_kejn Da, da, da.. Nažalost, ništa se ne čini po tom pitanju..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dubrovink se zvao nekad RAGUZZA.
ipak je bila RAGUSA
RA, šta?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)