Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ono najljepše od građevina u Španiji je ono što je ostalo od Maura, a Andaluzija je u stvari Al-Andalus الأندلس
ovo je bajka
meni se bas svidja
simpatican gradic! narocito jacuzzi sa 5. :)
ja ne bi izlazio odandje po vazdan, samo ako je dobra klopa u pitanju :P đes' pini :D
@thewhisper ... uuuuuu dje me nadje :D sladokusac (moderno za poguzija)kao i ja :D ohhh, ti i ja vazda prvi ustanemo :P jutro, tiholino :)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
http://www.bbc.com/travel/story/20160811-the-cave-dwellers-of-southern-spain .......a jel' to ovo...?........:))
Ovo sam ja mislio pravit' u urvama, prirodnim piramidama u Miljevini kod Foce ... Ubacit trosjed, Sony Vaio laptop i zabarikadirat' se unutra ... Mozda jos mobitel i bijele carape ;))
Sve super ali pitanje je koliko je zdravo. Sve stijene imaju određenu količinu zračenja, što ideš dublje pod zemlju to je zračenje u pravilu jače zato nije preporučljiv dug boravak u podzemnim prostorijama.
ovo nije ovako izgledalo kada je Dodik krenuo trbuhom za kruhom. tad su svi zivjeli ispod zemlje, sada ima raje koja zivi i na povrsini.
idi se lijeci promasio si temu