Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istina je sledeća! Na izrupanom makadamskom putu između kifina sela i uloga, nalazi se plato Morine! Tu možete hodati danima,a da ne vidite čovjeka. Morate biti veoma oprezni, jer sve vrvi od poskoka i šarki, najotrovnijih evropskih zmija. Dobro došli!
A ako vas već ugrize, nema signala bilo koje mobilne mreze da pozovete pomoc.
6-ta slika, 3 hobita skrivena u sumici
3 hobita mi pukli minus lol
Zasto su kod Hercegovaca dugi vratovi? Gledaju preko Bjelasnice, ima li u Sarajevu novih direktorskih radnih mjesta. Mala sala. :)
Zemljo mojih snova, mojih pradjedova !! Predivno, jedna je Bosna !!
REKOH JA LAZI TI SAM SEBE..ona SIJA KAO IKONA! :D ... vojničino.. hihihihi
Nebitan si k'o semafor na GTA :))
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
ima li ovdje mina i moze li se doci sa crosom
Nema mina koliko ja znam nigdje na Morinama, tako da mozes crosom doci.
nidje zive duse.. bez oklopnog vozila ne idem vise gore
Nekada u budućnosti će stanovnici ovih naših krajeva (koji uzgred rečeno neće biti naši potomci ) će pričati kako je ovdje nekad živio jedan bajkovit i živopisan narod.
Nakon jedno dva mjeseca dobar clanak na klixu
......a đe slika jezera?
To treba otici i vidjeti. ;-)
...mda, namjerno zato ne staviše fotku :))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)