Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogli ste makar Bajram i Brazil sačekati!!!
Lijepo za njih. Još da u članku piše ko ih finansira...
Pa recimo da me zanima na šta se troše budžetska sredstva Kantona Sarajevo u momentu dok se negira djeci sa posebnim potrebama pravo dnevni centar ili prevoz do škole ili običan (obavezan) logopedski tretman, koji nemaju jer NEMA SREDSTAVA?!? I KO SI TI da mene pitaš, što me zanima????? Misliš da mi treba tvoja ili bilo čija dozvola da bih pitala?? Odgovor na tvoje pitanje je "GRAĐANKA" (nazovi je) demokratske zemlje, koja po svim pravnim aktima ima pravo da pita čim se spomene bilo koja javna ustanova, a ovde je spomenuta i to ustanova obrazovnog karaktera.
Pa Filozofski fakultet finansira Kanton Sarajevo... ako su se ljudi snašli za sponzore izvan Kantona i Javnih preduzeća, nek' im je sa srećom, ali to iz ovog članka nije vidljivo i zbog toga postavljam pitanje..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svi pobrojani nisu clanovi ekspedicije koja danas putuje, vec su ucestvovali na prethodnim ekspedicijama.
Eldin Karaikovic! Nepismeni ste!
Karaiković*
ovo je super, samo puno para!?
Poselamite mi Dalaj Lamu.
narod nema ša da jede a oni po svitu tulumaju :p
...sa srećom bilo :)